Botafogo Kft. - Professzionális takarításBotafogo Kft.professzionális takarítás

Iroda és irodaházak ózonos fertőtlenítése

Irodák, munkahelyek ahol több ember tartózkodik huzamosabb ideig egy légtérben,  ideális környezet a kórokozók terjedésének. A számítógépek billentyűzete, a közös konyhák, étkezők, használati tárgyak, kilincsek, nyáron a helységek klímaberendezései mind-mind fokozott veszélyt jelentenek a dolgozókra nézve.

A megfelelő higiénia költsége megtérül

A betegség következtében kieső munkaerő mindenképpen veszteség a foglalkoztató számára. A járványos időszakokban a tömeges munkaerő kiesés fokozott anyagi terhet jelent egy vállalkozás számára.

Az ózonos fertőtlenítő eljárással egyszerűen és hatékonyan elvégezhető a munkatér higiéniai kezelése. A kezelés fertőtleníti és szagtalanítja a helyiségeket, gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, tökéletesíti és kiegészíti a napi, vagy heti takarítást. Különösen ajánlott azokon a munkahelyeken, ahol dolgozók közvetlenül érintkeznek az ügyfelekkel. 

Az ózon technológiával végzett fertőtlenítés jelentősen csökkenti a munkahelyi fertőzések kockázatát. Az eljárás gyors, hatékony és nem jár jelentős költséggel. 

Miért van szükség a fertőtlenítésre a takarítás mellett?

A mindennapos - vagy heti rendszerességű - munkahelyi takarítás során a használati eszközök fertőtlenítésére nem fordítanak kellő figyelmet! A takarítást végző cégek ezzel a művelettel nem is kalkulálnak amikor ajánlatot adnak az a létesítmények takarítására. Ennek legfőbb oka, hogy egy alapos fertőtlenítés rendkívül időigényes művelet lenne. 

Tapasztalatunk az hogy, a munkahelyek higiéniai szempontból rendkívül elhanyagoltak.

Az irodai klíma a legnagyobb veszélyforrása a bakteriális fertőzések terjedésének.

Az irodai klíma tisztítása és fertőtlenítése is megtörténik az ózonos kezeléssel.

Az ózonos fertőtlenítés előnyei:

- 100% vegyszermentes eljárás.

- A helyiség minden részére kiterjedő hatékonyság.

- A kezelés elvégezhető akár munkaidőben is. 

- A kezelést követően a helyiség rövid időn belül használatba vehető.

- Nem igényel nagyobb előkészületet.

- Nem jár jelentős költséggel.

<<Vissza