Botafogo Kft. - Professzionális takarításBotafogo Kft.professzionális takarítás

Fertőtlenítő takarítás

A fertőtlenítő takarítás egy speciális takarítási tevékenység.

Fertőtlenítő takarításra általában akkor van szükség amikor beázás, csőtörés, lakásfelújítás történik, de szükséges lehet még konyha vagy fürdőszoba esetén is. Fertőtlenítő takarítás esetén fontos, hogy minden esetben alaposan és precízen legyen elvégezve mivel, mint neve is utal rá, nem csak takarítani hanem fertőtleníteni is kell az adott helyiséget. Takarító személyzetünk készséggel áll szolgálatába a Fertőtlenítő takarítás esetén is egyaránt.

Másik kiemelten fontos eset, amikor szükséges van a megfelelő fertőtlenítésre az a megbetegedések, járványok időszaka. Mivel a számos fajta vírus és baktérium különböző felületeken más-más ideig képesek életben maradni, ezért kiemelten fontos figyelmet szentelni ezeknek a felületeknek a fertőtlenítő takarítására. Ezzel megelőzhetőek a különböző fertőződések.

Vírusok fertőtlenítése

Takarítási szolgáltatásunkat ajánljuk folyamatos megelőző fertőtlenítés formájában:

Fertőtlenítő szereink széles hatás spektrumúak. Bactericid,fungicid, sporocid, virocid, tubercolocid, MRSA, madárinfluenzára teszteltek. Kollégáink szigorúan dokumentáltan kezelik a fertőtlenítőszereket, kiemelt figyelmet fordítva a hígítási arányra és behatási idő betartására.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért! Válassza tapasztalt csapatunkat a fertőtlenítő takarításához, biztosítson kollégáinak vagy ügyfeleinek higiénikus környezetet egyszerűen!