Botafogo Kft. - Professzionális takarításBotafogo Kft.professzionális takarítás

Rendezvény utáni takarítás

Takarítói személyzet biztosítása, egy rendezvény megszervezése, sok vesződséggel jár, ahhoz, hogy a vendégek végig kellemes körülmények között, jól érezzék magukat.

A rendezvény utáni takarítások megszervezésére gondolt?

Képzeljünk el egy esküvőt, koncertet vagy egy kulturális programot, aminek a szervezéséhez akár hónapok kellenek, míg a rendezvények utáni takarításokhoz már elég egy profi csapat, akik modern felszerelésekkel vállalják, hogy néhány órán belül tisztán, adja át a termet, a helyszínt.

A rendezvények utáni takarításokra általában senki nem gondol, ám a legtöbb esetben nem csak utána, hanem előtte is takarítani kell, vagy a rendezvény alatti takarítási felügyelet szükséges.

A rendezvény alatt külön kérésre takarító felügyeletet biztosítunk a teljes időtartamra, így önnek csak a saját ügyfeleivel és zökkenőmentes lebonyolítással lesz dolga a tisztasággal nem. Amennyiben nincsenek felszereléseik a takarításra akkor azt is tudunk biztosítani.

Teljes körű takarítás rendezvény előtt és után:

Megrendelheti a kiszemelt helyiség előtakarítását és a közvetlen rendezvény megkezdésekor a karbantartó takarítást és természetesen a zárás utánra is a rendezvényterem takarítását.

Kérjen ingyenes árajánlatot és helyszíni szemrevételezést, ha eseti, napi vagy heti takarításra van szüksége.