Botafogo Kft. - Professzionális takarításBotafogo Kft.professzionális takarítás

A takarítás nálunk színvonalas, rendszeresen ellenőrzött szolgáltatás

Takarító cégünk Budapest és vonzáskörzetét helyezte a fókuszába. Vállalunk napi rendszeres takarítást, alkalmi takarításokat. Takarítás minőségének megtartása érdekében valamennyi szolgáltatásunkat kijelölt munkatársaink útján rendszeresen ellenőrizzük, észrevételeinkről, tapasztalatainkról megbízóinkat tájékoztatjuk, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat minél hamarabb lehessen korrigálni. Meggyőződésünk, hogy Megrendelőink véleményét, benyomásait elsősorban alkalmazottaink munkamorálja, az általuk elvégzett munka színvonala, a takarítás minősége határozza meg. Ezért fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink minden téren teljes odafigyeléssel és szakértelemmel lássák el feladataikat. Így folyamatos továbbképzéssel és megbecsüléssel, stabil, munkájukban érdekelt dolgozói közösséget alakítunk ki.

Környezettudatos tisztítószerek és takarítási technológiák előnyben részesítése az irányelvünk. Minden általunk használt tisztítószer ÁNTSZ engedéllyel és biztonsági adatlappal rendelkezik. A törölgetésekhez VILEDA mikroszálas törlőkendőket alkalmazunk. A különböző felületek takarításához különböző színű kendőt használunk a higiénia szabályok betartását figyelembe véve.

Sok éves tapasztalat

1993 óta működő cég

AAA tanusítvány

Kedvező árak

Hogyan rendelheti meg tőlünk a tisztaságot?

 1. A menüpontban mindent megtalál a takarítással kapcsolatban, amire Önnek, Cégének a leginkább szüksége lehet.
 2. Ha megtalálta az Ön számára szükséges szolgáltatást, akkor nem kell mást tennie, mint telefonon vagy online árajánlatot kérnie.
 3. Ingyenes helyszíni szemrevételezést tudunk biztosítani, hogy Ön a legkiválóbb árajánlatot kapja.

Takarítás megrendelését és ajánlatkérést megteheti ha ön:

 • 1. lépés

  Kapcsolatfelvétel

  Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy a weboldalunkon.

 • 2. lépés

  Árajánlat

  Miután egyeztettük a részleteket, elkészítjük a pontos árajánlatot.

 • 3. lépés

  Takarítás elvégzése

  Garantáljuk, hogy 100%-ig elégedett lesz a végeredménnyel!

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a BOTAFOGO Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Cégünk a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Részletek »