Botafogo Kft. - Professzionális takarításBotafogo Kft.professzionális takarítás

Felhasználási területek

Lakossági felhasználás
Óvja családját, lakását, környezetét! 100 %-ban környezetbarát, vegyszermentes, vírus- és baktériumölő fertőtlenítés.
Irodai felhasználás
Irodák, irodaházak rendszeres fertőtlenítése ózonnal.
Mezőgazdaság
Tartósítás, fertőtlenítés, penészmentesítés vegyszermentesen.
Élelmiszeripar
Ipari konyhák, feldolgozott élelemiszert előállító üzemek rendszeres higiéniai kezelése.
Egészségügyi intézmények
Orvosi rendelők, várótermek, mentautók fertőtlenítése.
Felhasználás autókban
Az ózonos kezelés elpusztít minden szagot, és kellemes, friss levegőt biztosít autónkban.

Ózongenerátoros fertőtlenítés

Split klíma tisztítása ózongenerátorral
Személygépkocsi klíma tisztítás
Ózongenerátor használata otthon
Szállodai szobák fertőtlenítése
Penészes lakószoba kezelése ózonnal
Iroda és irodaházak ózonos fertőtlenítése

Gyakran ismételt kérdések

Az ózongenerátor lényegében bármilyen zárt helyiségben alkalmazható. Ez lehet családi ház, szoba, raktár, garázs, mezőgazdasági épület, orvosi rendelő, mentőautó, műtő, szálloda, stb. Ami fontos, hogy a helyiség legyen jól zárható, a használatot követően pedig legyen lehetőség a helyiség szellőztetésére.

A használati idő függ a helyiség méretétől, a kellemetlen szagok, illetve a fertőzöttség mértékétől. Tehát ezt az időt minden esetben az elvégzendő munka előtt kalkuláljuk ki.

A legfontosabb, hogy amíg a készülék működésben van, semmilyen élőlény ne tartózkodjon az adott helyiségben. A kezelés után minimum fél órát hagyni kell az ózont dolgozni, utána alapos szellőztetést kell végezni, míg az ózon és annak kellemetlen szúrós szaga teljesen elillan.

Nem, mert az ózon minden élőlényre káros hatással van. Fokozottan figyelni kell arra, hogy a készülék működése közben semmilyen háziállat ne tartózkodjon az adott helyiségben.

Igen, az ózon minden élőlényre káros hatással van, így a növényekre is. Vannak növények, amelyek kibírják az ózon hatását, de a legtöbb növény az ózontól elpusztul, vagy levelei megbarnulhatnak, így mindenképp javasolt eltávolítni őket az adott helyiségből, amíg a készülék működésben van.

Igen, az ózon fertőtleníti a klíma nehezen elérhető felületeit is, így alkalmas a klímaberendezések tisztítására.

Igen, az ózonnal történő fertőtlenítés egyik fő előnye a vegyszeres takarítással szemben, hogy az ózon az eljárás során a kezelt helyiség minden apró szegletébe elér, így azokra a helyekre is, ami a vegyszeres eszközzel nem érhető el. Az ózonos eljárás nem helyettesíti a porszívózást, vagy portörlést kiegészítő fertőtlenítő eljárásként használandó. A kezelés során az ágyneműben, takaróban, szőnyegben és egyéb textiliában megbúvó poratkák, allergének viszont elpusztulnak. Hatásos továbbá penészes felületek kezelése szempontjából is. A levegő ezáltal tiszta, friss és antiallergén lesz.

Az eljárás akár naponta is elvégezhető, főleg olyan helyiségekben, ahol számtalan ember megfordul.

Igen. Az ózon nagy koncentrációban elpusztítja a tojáshéjon lévő szalmonellát és egyéb baktériumokat, valamint vírusokat, ugyanakkor nem tesz kárt a tojáshéjban.

Az új típusú koronavírusos megbetegedések (COVID-19) rövid idő alatt az egész világot megbénították. A frontvonalban a kórházak, rendelők, laborok, egészségügyi intézmények vannak. Itt egyébként is számtalan ember fordul meg és adja át egymásnak a kilincset napi szinten, a kialakult helyzetben ez a tendencia pedig fokozottan igaz. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy a jelenlegi vírus hordozói úgy adhatják át egészséges embertársaiknak a betegséget, hogy ők közben nem is érzékelik magukon a tüneteket. Bár az ott dolgozók minden intézményben napi több alkalommal fertőtlenítenek és igyekeznek higiénikus környezetet biztosítani, a jelenlegi megfeszített helyzetben ez nem elég. Vannak azonban olyan eszközök és vegyületek, amelyek eredményesen fel tudják venni a harcot a különböző kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal. Ilyen például az ózon, amelynek vírus- és baktériumölő hatása bizonyított, ráadásul gáz halmazállapotának köszönhetően nem igényel manuális beavatkozást. Csupán a készülék beindításával el lehet érni azt a hatást, hogy az ózon koncentráció hozzáadott vegyszerek nélkül elpusztítson minden káros organizmust. Emiatt az ózongenerátor kitűnő megoldást jelent kórházak, orvosi rendelők fertőtlenítése szempontjából. Nem kell attól tartani, hogy a takarítás során bárki is megfertőződhet, hisz az ózon technológia segítségével a gáz lényegében önállóan elvégzi a dolgát, elpusztítva minden kórokozót. Bátran ajánljuk ezt az eljárást, nem csak a kórházak, de az orvosi rendelők, laboratóriumok, kozmetikai szalonok, gyógyszertárak, illetve fogászatok számára is.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért! Válassza tapasztalt csapatunkat a fertőtlenítő takarításához, biztosítson kollégáinak vagy ügyfeleinek higiénikus környezetet egyszerűen!